Optimizare onpage

Un start-up ideal pentru orice site/magazin online
Implementarea datelor din audit


Fie ca optati pentru o auditare efectuata de catre echipa noastra, fie ca ne oferiti un audit conceput de catre o alta companie SEO, avem nevoie de acest detaliu pentru a observa cu o mai mare usurinta care sunt problemele si lipsurile actuale ale site-ului dumneavoastra.

Un audit SEO realizat corespunzator nu face nimic altceva decat sa analizeze in detaliu fiecare componenta interna a unui site/magazine online. Concepem audituri detaliate si implementam modificarile necesare pentru a putea obtine rezultate remarcabile si anume site-uri si magazine online optimizate onpage adecvat.
Optimizare interna - cod & meta tags


Platforma pe care este construit site-ul/magazinul online are o importanta anume prin prisma faptului ca nu toate solutiile sunt optimizate corect din punct de vedere onpage. Analizam, reparam si efectuam modificarile necesare!

Detinem o experienta vasta in optimizarea codului HTML si a platformelor Wordpress sau Joomla. De asemenea, la nivel de comert electronic, am lucrat alaturi de platforme precum CS-Cart, Magento, Open Cart, Prestashop sau WooCommerce si putem spune ca detinem cunostintele necesare implementarii tuturor necesitatilor de natura onpage pentru un magazin online.
Servicii profesionale de copywriting


Dupa ce a fost lansat Google Panda, cel putin 80% dintre site-uri au fost afectate de absenta continutului de calitate. Ce inseamna continut de calitate? In primul rand ne referim la continutul unic, util cititorului si lipsit de elemente SPAM!

In cadrul echipei noastre dispunem de contentwriteri si copywriteri dispusi sa va ofere continutul de care aveti nevoie. Analizam paginile deficitare, stabilim care este necesarul curent si vom elabora o strategie prin care sa detinem suficient de mult continut pentru utilizator, calitate deosebita cat si actualizari permanente in sectiunile de Blog & News.

Oferim optimizare Onpage la preturi incepand de la 50 de euro! Solicitati detalii!

Contact