Audit SEO pentru site-uri si magazine online
Analiza SEO profesionala


Principalele probleme ale unui site sau magazin online sunt de natura onpage, continutul duplicat, structura interna, forma URL-urilor, absenta tag-urilor meta sau a altor elemente impiedicandu-va sa obtineti pozitii de top in motoarele de cautare.

Pentru a debuta cu dreptul intr-o campanie SEO ce se poate dovedi destul de costisitoare, alegeti sa beneficiati de o analiza detaliata a fiecarei pagini din site-ul dumneavoastra. Auditul SEO nu face nimic altceva decat sa parcurga sectiunile din site, sa verifice codul sursa al platformei si sa va ajute sa intocmiti o lista cu potentialele probleme ale factorului Onpage.
Raport SEO detaliat


In cadrul unui fisier .xls sau .pdf veti primi analiza efectuata de specialistii nostri. Se vor puncta in detaliu problemele site-ului pentru a intelege pe deplin care sunt caile de rezolvare si cele mai bune metode ce pot fi aplicate.

Pentru o mai buna intelegere a raportarii pe care o efectuam, vom aborda un stil putin atipic exprimandu-ne intr-o maniera cat mai apropiata de utilizator/webmaster. In acest mod, problemele de natura Onpage sau Offpage pe care le sesizam vor ajunge intr-o forma optima in fata dumneavoastra prin intermediul unui raport segmentat in mai multe sectiuni de interes.
Implementare facila a modificarilor


Fiind o analiza completa a site-ului sau a magazinului online, veti fi in postura de a aborda intocmai problemele semnalate. Intreaga procedura o puteti efectua cu un minim de cunostinte SEO/programare sau puteti apela la echipa noastra in vederea cresterii exponentiale a ratei de succes.

Considerati ca nu aveti cunostintele necesare pentru a implementa problemele raportate? Puteti apela cu incredere la experienta noastra indreptandu-va catre serviciile de Optimizare Onpage pe care vi le propunem - Detalii

Doriti o cotatie de pret pentru un audit? Va rugam sa solicitati mai multe detalii!

Contact