Eliminare penalizare

Solutii impotiva update-urilor Google Penguin & Panda
Analiza SEO profesionala


Principalele probleme ale unui site sau magazin online sunt de natura onpage, continutul duplicat, structura interna, forma URL-urilor, absenta tag-urilor meta sau a altor elemente impiedicandu-va sa obtineti pozitii de top in motoarele de cautare.

Pentru a debuta cu dreptul intr-o campanie SEO ce se poate dovedi destul de costisitoare, alegeti sa beneficiati de o analiza detaliata a fiecarei pagini din site-ul dumneavoastra. Auditul SEO nu face nimic altceva decat sa parcurga sectiunile din site and ultrasound courses price, sa verifice codul sursa al platformei si sa va ajute sa intocmiti o lista cu potentialele probleme ale factorului Onpage.
Google Penguin si efectele sale


Google Penguin este unul dintre cele mai importante imbunatatiri de algoritm propuse de Google, o modificare utila care pune capat SPAM-ului la nivel de backlink-uri. Site-urile afectate sunt cele care au un profil de backlink-uri mai putin solid, bazat indeosebi pe surse de linkuri de slaba calitate.

Este destul de dificil ca un utilizator de internet sa depisteze care sunt cauzele pentru care site-ul sau nu mai reuseste sa se mentina pe pozitiile de dinaintea update-ului Google Penguin. Noi detinem o experienta vasta in ceea ce priveste construirea unui profil de backlink-uri si va oferim solutia optima pentru a curata site-ul de linkurile nocive aducand, totodata, linkuri din surse de calitate superioara care sa va redea pozitii de top in motorul de cautare.
Google Panda - puneti pret pe continut


Cunoscandu-se procentul tot mai ridicat de site-uri care reuseau sa se pozitioneze pe pozitii de top fara a oferi continut de calitate, in acest fel inducand in eroare utilizatorii aflati in cautarea unor resurse utile, Google a impus update-ul Panda.

Google Panda nu face nimic altceva decat sa faca putina ordine printre site-urile care nu intrunesc anumite standarde de calitate in privinta continutului oferit utilizatorilor. Astfel, daca site-ul dumneavoastra a fost afectat de un astfel de update, cel mai probabil este necesar sa intervenim asupra continutului din site si sa remediem toate problemele semnalate.

Oferim audit complet pentru site-uri si magazine online incepand de la 50 euro!

Contactati-ne