Eliminare penalizare

Solutii impotiva update-urilor Google Penguin & Panda
Eliminarea penalizarilor Google


Principalele puncte slabe ale unui site sau magazin virtual sunt relationate cu structura interna deficitara, cu forma URL-urilor indexate, cu existenta portiunilor de continut duplicat sau cu absenta unor tag-uri esentiale. Un astfel de site nu doar ca nu isi poate atinge un maxim in rezultatele organice, insa implica si riscul de a fi penalizat.

Daca doriti sa obtineti maximul dintr-o campanie de optimizare SEO, atunci trebuie sa optati pentru o analiza incipienta a fiecarei pagini din site. Astfel, pot fi detectate probleme care au condus sau ar putea conduce la penalizarea site-ului pe viitor. Indiferent daca ele se gasesc in codul sursa sau in profilul existent de link-uri externe, specialistii nostri se vor ocupa de reglementarea acestora.
Google Penguin si efectele sale


Google Penguin este unul dintre cele mai importante imbunatatiri de algoritm propuse de Google, o modificare utila care pune capat SPAM-ului la nivel de backlink-uri. Site-urile afectate sunt cele care au un profil de backlink-uri mai putin solid, bazat indeosebi pe surse de linkuri de slaba calitate.

Este destul de dificil ca un utilizator de internet sa depisteze care sunt cauzele pentru care site-ul sau nu mai reuseste sa se mentina pe pozitiile de dinaintea update-ului Google Penguin. Noi detinem o experienta vasta in ceea ce priveste construirea unui profil de backlink-uri si va oferim solutia optima pentru a curata site-ul de linkurile nocive aducand, totodata, linkuri din surse de calitate superioara care sa va redea pozitii de top in motorul de cautare.
Google Panda - puneti pret pe continut


Cunoscandu-se procentul tot mai ridicat de site-uri care reuseau sa se pozitioneze pe pozitii de top fara a oferi continut de calitate, in acest fel inducand in eroare utilizatorii aflati in cautarea unor resurse utile, Google a impus update-ul Panda.

Google Panda nu face nimic altceva decat sa faca putina ordine printre site-urile care nu intrunesc anumite standarde de calitate in privinta continutului oferit utilizatorilor. Astfel, daca site-ul dumneavoastra a fost afectat de un astfel de update, cel mai probabil este necesar sa intervenim asupra continutului din site si sa remediem toate problemele semnalate.

Oferim audit complet pentru site-uri si magazine online incepand de la 50 euro!

Contactati-ne