Https - cat de mult conteaza pentru seo
Promoveaza Google formatul HTTPS?
3 mai 2017
Redistribuirea continutul evergreen
Strategii pentru reinnoirea, reimprospatarea si reciclarea continutului
18 august 2017

Cum poti imbunatatii structura site-ului tau?

Structura site pentru seo

Optimizarea structurii site-ului dumneavoastra trebuie sa fie un aspect important al strategiei de SEO. Structura este un element esential pentru realizarea unei campanii SEO reusite. Printre cele mai importante lucruri de care trebuie sa tineti cont se numara instrumentul intern de legatura, care are rolul de a va juta sa va dati seama la ce articole trebuie sa va conectati.

Cea de-a doua se refera la analiza continutului pentru a obtine o pozitie cat mai buna a articolelor in motoarele de cautare, iar monitorizarea textelor de legatura este cea care va ajuta sa verificati ce articole trebuie imbunatatite. Combinate, acestea schiteaza o structura buna a site-ului pe care il detineti.

Actualizarea si imbunatatirea continutului de baza din site este foarte importanta. Continutul de baza consta in cele mai importante aticole, cele care doresti sa fie citite, care sa fie usor de gasit in motoarele de cautare. Fragmentul care apare in caseta de pe pagina articolului trebuie sa contina cele mai importante cuvinte, cele care se cauta si care au legatura cu continutul articolului publicat. Atunci cand folositi modulul de SEO Yoast Free aveti acces la aceste casute in care trebuie sa inserati cuvinte relevante pentru motoarele de cautare.

Pentru a verifica daca articolele postate cuprind temele dorite, puteti utiliza contorul de legaturi externe pentru a vedea daca acestea sunt suficiente, selectand astfel numai ce va intereseaza sa promovati. De asemenea, cel mai probabil exista un anumit continut care nu este la fel de cautat sau promovat precum articolele cheie, iar acest lucru trebuie schimbat pentru a avea o structura buna a site-ului. Verificati cate de des sunt accesate si ce trebuie sa imbunatatiti in forma acestora pentru a avea un continut bun al site-ului.

Dupa utilizarea unui contor de legaturi externe, cele care au cele mai putine link-uri vor aparea in partea de sus a listei, astfel ca dupa identificarea lor puteti face o lista in care sa imbunatatiti si continutul acestora pentru a fi folositoare campaniei de promvare. Fiecare parte din site trebuie sa aiba recomandari pentru alte articole care sunt in legatura cu subiectul, scopul fiind acela de a atrage persoanele care viziteaza site-ul sa-si petreaca cat ai mult timp in sectiunea respectiva, asa ca sortati articolele in functie de tematica, oferind un continut cat mai atractiv pentru vizitatori.

Cand vine vorba de SEO, cu siguranta totul este un pic mai dificil, insa rezultatele vor fi vizibile imediat dupa imbunatatirea structurii site-ului, acesta va urca mult mai rapid in cautarile de pe motoarele de cautare, daca aceasta tehnica este implementata corespunzator.

seo
seo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *