Despre SEO Copywriting
SEO Copywriting sau cum sa scrii placut si eficient
21 septembrie 2017
Ce inseamna SEO
Ce inseamna SEO?
15 decembrie 2017

Cat de importanta este promovarea continutului On-Page?

Fiecare strategie SEO este focusata pentru a aduce site-ul cat mai sus in motorul de cautare. Pentru ca acest lucru sa se intample este important sa proiectam si sa dezvoltam un site web care sa fie placut de algoritmii Google. Printre cei mai importanti factori din algoritm se numara cei On-Page. Iata cativa dintre cei mai importanti:

Continut atragator

Una dintre cele mai comune zicale spune ca, in lumea marketingului online & SEO, continutul este rege.

Oamenii iti viziteaza site-ul pentru ca acesta contine informatii pe care le cauta. Astfel, modul in care acestea sunt scrise este foarte important. Motoare de cautare precum Google iti citesc textul, iar acele texte care au cuvinte cheie intr-o densitate optima, care sunt usor de citit si pline de referinte informative ajung cat mai sus in Google. Nimeni nu vrea sa citeasca un articol prost scris sau plictisitor.

Excelenta tehnica

Pentru a fi cat mai sus in Google este important sa cresti calitatea codului pe care-l folosesti. WordPress este o platforma SEO prietenoasa care acopera multe aspecte tehnice.

Experienta User-ului

Cel de-al treilea factor important in promovarea continutului On-Page se refera la usurinta cu care utilizatorii trebuie sa inteleaga site-ul tau. Ei ar trebui sa fie capabili sa gaseasca repede ce cautau, sa stie sa il navigheze si unde sa apese click. Si totul ar trebui sa fie foarte rapid. Una dintre prioritatile tale ar trebui sa fie proiectarea unui site bine proiectat si foarte prietenos.

Etichetele

Poate ca aspectul cel mai important al eforturilor SEO este implementarea etichetelor care ajuta la imbunatatirea traficului. Acestea ofera motorului de cautare informatii despre pagina ta si au legatura cu relevanta si gradul de satisfactie al utilizatorilor, fapt care contribuie si la cresterea ratei de click. Eticheta cea mai importanta este titlul. Acesta trebuie sa fie descriptiv si scurt.

Utilizatorii nu dau click pe primul rezultat, ei citesc titlurile si descrierile pentru a gasi cel mai bun raspuns la interogarea lor. In acest fel, o eticheta poate insemna un castig competitiv important.

Linkurile interne si optimizarea imaginilor

Beneficiul legaturilor interne ofera audientei mai multe optiuni pentru a ramane pe site-ul tau. Mai mult, atunci cand adaugi imagini paginii tale, cresti experienta utilizatorului si ajuti strategia SEO.

Imaginea trebuie sa reflecte subiectul abordat, avand un scop ilustrativ. De asemenea, aceasta trebuie sa aiba dimensiunea potrivita, pentru a nu mari timpul de incarcare al site-ului. Traim intr-o lume vizuala si pe langa continut trebuie sa va asigurati ca imginile capteaza atentia vizitatorilor.

Este important sa invatati sa va optimizati prezenta online daca vreti sa va faceti auziti. Incepeti prin a va asigura ca sunteti informati cu privire la elementele SEO On-Page de baza pentru a oferi performante maxime pentru site si vizibilitate pentru audienta.

seo
seo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *